07/08-2009 | Otto Andersen

DanID – Fornyelse af digital signatur

Onsdag i denne uge fik jeg en af de mails, jeg ikke kan lide… “Din Digitale Signatur skal fornyes”. Bare nu det ville gå lidt mere glat end det plejer. Jeg har en god håndfuld digitale signaturer til forskellige firmaer på min maskine, og det har før givet en del knas.

Jeg klikkede frisk på linket i mailen og fulgte instruktionerne. Alt gik faktisk rigtig godt, lige indtil jeg fik samme fornemelse som når man går tur i skoven og synes, man er kommet forbi et bestemt sted en gang tidligere på turen. Jeg kørte i ring. Fedt! En loop funktion i installationsforløbet. Efter lidt hårdt arbejde fik jeg brudt loopen, men nu skulle jeg indtaste oplysninger som var det ny installation og ikke en fornyelse. Nu manglede jeg PIN kode og installationskode.

Jeg prøvede at læse mig til lidt hjælp, men det gik ikke. Så fandt jeg et telefonnummer og ringede op til supporten. Fik endelig fat i en flink mand, der rodede lidt rundt med sin telefon “lige et øjeblik, jeg skal liiige have mit headsæt…” så var forbindelse afbrudt. Nye 10 minutter i køen ventede forude. Så gav jeg op.

Sidst vi skulle bruge hjælp fra DanID foreslog supporten, at vi skulle droppe signaturen og anvende en Tast Selv kode fra SKAT fremfor at prøve at få en medarbejdersignatur på Kaspers maskine.

Afslutningsvis en stille bøn til PBS: Kom nu. Det må kunne gøres bedre. Lad ikke jeres kunder bruge energi på dårligt designede løsninger. Energien kan bruges meget mere relevant på at drive forretning.

Af: Otto Andersen
Kategorier: Brugervenlighed

Kommentér